Vägen till att bli funkis

För att bli funktionär behöver du gå igenom en uttagning, på ett antal steg. Uttagningen ser lite olika ut beroende på vilken funktionärsroll du söker. Nedan förklarar vi dessa steg. Rekryteringen hålls regelbundet under året, håll koll på hemsidan och i lokalen för närmare information när nästa rekrytering börjar. 


Fas 1 – informationsmöte

Det första steget i rekryteringsprocessen är ett informationsmöte, för alla som vill bli funktionärer, oavsett vilken roll du är intresserad av. På detta möte kommer du få veta vad det innebär att vara funktionär. Vad får du? Vad får föreningen? Mötet tar ca 1 timme och vår förhoppning är att du efter detta känner dig sugen på att gå vidare till fas 2. Informationsmötet hålls med jämna mellanrum.

Är du redan funkis i föreningen idag? Då behöver du inte komma på Fas 1 utan kan direkt anmäla dig till Fas 2.

Fas 2 – för receptionsvärdar & barnvärdar

Fas 2 är en intervju där vi lyssnar på dina tankar kring uppdraget som värd, dina drivkrafter och vad du känner du kan och vill bidra med. Du anmäler dig till Fas 2 på informationsmötet (Fas 1) och skriver själv upp dig på en tid som fungerar.

Obs! Du måste gå på fas 1 för att komma på Fas 2 (gäller ej dig som redan är funkis i föreningen, du kan anmäla dig direkt till Fas 2. Mejla då till Andreas)

Inför Fas 2 skall du förbereda dig genom detta uppdrag:

 

Fas 2 – för ledare & tränare

Fas 2 Är en praktisk dag där du kommer få testa dina egenskaper på riktigt, tillsammans med redan utbildade funktionärer. Under dagen kommer det också att vara enskilda intervjuer.

Beroende på vilken funkisroll du drömmer om att bli så får du olika uppdrag, uppdragen hittar du här nedan, så att du kan förbereda dig inför Fas 2. Vi letar inte efter en färdig funkis. Vi letar efter olika härliga personligheter som på olika sätt inspirerar våra motionärer till lustfylld träning.

Obs! Du måste gå på fas 1 för att komma på Fas 2 (gäller ej dig som redan är funkis i föreningen, du kan anmäla dig direkt till Fas 2 skriv då namn och till vilken intensitet du söker till och mejla detta till Johanna.)

Uppdragen inför Fas 2 hittar du här:

Fas 3 – för värdar

Här träffas alla ni som vill bli värdar och som gått vidare från fas 2. Vi diskuterar i grupp bland annat om våra värderingar, svårigheter och utmaningar som värd, vår träning, vårt bemötande och försäljning.

 

Vad händer sen då?

Efter sista fasen i din rekrytering, får du ett besked – du är antagen eller du är inte antagen. Om du inte blir antagen ger vi dig förslag på hur du kan öva dig inför nästa rekryteringsprocess, eller om det beror på att föreningen just nu inte har behov av den funkistyp du söker till.

Du som blir antagen kommer få vidare information om välkomstträff, utbildning och introduktion.

Välkommen!

 

 

Spara

 • Ordinarie Öppettider

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.0006.0006.0006.0006.0008.3008.30
  Sista inpassering20.4520.4520.4520.4519.1517.1519.45
  Stänger21.3021.3021.3021.3020.0018.0020.30
 • Barnpassning

  Välkommen att lämna dina barn hos oss på vår barnpassning, när du tränar. Vi har två tillfällen under veckan då vi har bemannad barnpassning.

  Nu har barnpassningen sommaruppehåll, de bemannade passen är tillbaka 1 september.

  Ditt barn är självklart välkommen till barnrummet under hela sommaren, med dig som förälder som ansvarig.

facebook twitter