Välkommen till Friskis&Svettis Södertälje, en idrottsförening med för omvärlden ett ovanligt mål – leendet. Vi erbjuder skolor, föreningar & företag träning, inspiration och kurser. Boka en dag med oss!


Köp träningspass

Som skola, förening, företag eller annan form av grupp kan du köpa våra träningspass för just er grupp. Välj på något av våra gruppträningspass, se Vår träning >>.   Utbudet av pass vi kan erbjuda kan variera utifrån hur tillgången på våra ideella ledare ser ut just vid tiden för Er förfrågan, samt ledig sal den tid ni önskar. Vi gör alltid vårt bästa för att möta era önskemål!

Förfrågan & bokning
Kontakta träningsansvarig Johanna Selqvist med era önskemål kring typ av träning, antal deltagare, ålder på gruppen samt  förslag på datum.

Investerar ni i & bokar fler träningspass blir förstås priset per gång lägre. Pris ges i offert.
Obs! Denna typ av överenskommelse kan inte köpas eller bokas direkt via receptionen.

Hyr träningshall

Vår stora (ca 400 kvm) samt lilla (ca 290 kvm) träningshall hyr vi ut per timme.

Obs! Våra tak och golv är inte anpassade för bollsporter vilket därför inte är tillåtet. Spin- och IW-sal är inte möjliga att hyra per timme för eget bruk. Se ovan för köp av träningspass.

Förfrågan & bokning
Kontakta Johanna Selqvist med era önskemål kring typ av träning, antal deltagare, ålder på gruppen samt datum. Offert lämnas därefter. Obs! Denna typ av överenskommelse kan inte köpas eller bokas direkt via receptionen.

Grupp i gym/funktionell delföretag

Med denna lösning kan ni i en mindre skolklass, delar av ett idrottslag eller annan typ av grupp köpa träningstid i gym/funktionella delen. Gruppen skall träna tillsammans och lärare/ledare skall vara med vid träningstillfället.

För grupper större än 8 personer behöver pass/lokal hyras enligt alt 1 eller 2 alternativt träningskort lösas enl. ordinarie prislista. För träning i gymmet och där deltagarna är mellan 13-15 år skall gruppen tillsammans (inkl. ledaren/läraren) genomgå en Gymintroduktion.

Förfrågan, pris & bokning
Kontakta Johanna Selqvist

Off-season kort

Som tränare kan du och ditt lags spelare komma överens om att förlägga er off-season träning på Friskis&Svettis Södertälje.

Förfrågan, pris & bokning
Kontakta Johanna Selqvist
Obs! Denna typ av överenskommelse kan inte köpas eller bokas direkt via receptionen.

Övrig information
Startas alltid med gemensam gymintroduktion ledd av Friskis&Svettis Södertälje där vi presenterar vår syn på träning och diskuterar era utvecklingsmöjligheter som lag/individ.

Inspiration genom ett unikt konferenskoncept

När en organisation/grupp behöver tänka tillsammans gör man det ofta sittandes på stolar tittandes på en PowerPointpresentation. Här på Friskis erbjuder vi ett nytt och unikt konferenskoncept under namnet Train Taste Think – ett framtidens sätt att mötas och under rörliga former jobba fram strategier, beslut och lösningar. Ta en titt här för mer infomation

Ni kan förstås välja att enbart hyra ett av våra konferensrum, kontakta Johanna Selqvist.

Företagsrabatt & friskvård

Läs mer om våra erbjudanden till företag  organisationer här>>

Röris & Mini-Röris, utbildning för pedagoger

Röris och Mini-Röris är Friskis&Svettis jympa för barn mellan 3 och 10 år. Röris kräver en halvdags utbildning med Friskis&Svettis. Mini-Röris funkar direkt. Båda programmen är framtagna för att inspirera till ett liv med rörelse både för barn och vuxna. Det är kul att röra sig till musik. Svårare än så behöver det inte vara.

>> Läs mer om våra kurser i Röris & Mini-Röris här.

 

 

 

 

 

 

marginal_skolor

 • Ordinarie Öppettider

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.0006.0006.0006.0006.0008.3008.30
  Sista inpassering20.4520.4520.4520.4519.1517.1519.45
  Stänger21.3021.3021.3021.3020.0018.0020.30
 • Barnpassning

  Välkommen att lämna dina barn hos oss på vår barnpassning, när du tränar. Under dessa tider har vi bemannad barnpassning:

  Måndagar kl. 17.00 - 20.00
  Lördagar kl. 09:45 - 12:45

  samt måndagar 09.00-11.00 fram till och med vecka 50.

  På övriga tider är du som förälder välkommen att låta dina barn leka i vårt barnrum i direkt anslutning till lilla och stora hallen samt multihallen/gymmet, men då på eget ansvar.

facebook twitter