Multihallen

Vi gillar ordet multihall. För oss är det något annat än ett gym. En multihall erbjuder en mängd sätt att träna och utmana sig själv. I en multihall är flexibiliteten enorm. Välkommen in – känn efter. Vad vill jag göra idag? 


I en multihall finns oändliga möjligheter att träna styrka, kondition, balans och rörlighet. Med eller utan redskap och utan regler för hur eller vad man ska träna. Det finns inte ett bästa sätt som gäller för alla. Multihallen genomsyras av vår syn på träning, alla kan träna och alla kan ha kul!
Som ett tillägg till vår multihall fortsätter den allsidiga och varierade träningen vidare – in i våra pass.

Nedan hittar du passen som tar tillvara multihallens allsidighet med redskap, kropp, cirkelgym-maskiner m.m. Bara att hänga med, inspireras, testa nytt och utvecklas. Tillsammans.

Inspiration med tränare

– ny kunskap och inspiration

På Inspirationspassen är ni en grupp om ca 6 personer där ni tillsammans provar nya övningar & redskap, eller nya sätt att träna tillsammans med en instruktör. Efter passet har du fått med dig kunskap och inspiration för att kunna träna vidare på egen hand. Inspirationspassen finns med olika inriktningar och varieras under terminen för bästa inspirationsmöjlighet för dig som motionär.

Inspirationspassen finns i inriktningarna:

Kom i gång 
Du kommer att få testa ett program med övningar för hela kroppen. Ett perfekt sätt att komma igång med din träning!
Rekommenderad bakgrund: Här kan du vara helt ovan vid träning

Fortsättning
Här får du en chans att komma vidare i din träning. Fokus är på fria vikter. Mycket pepp och roliga övningar!
Rekommenderad bakgrund: Tränat ett par månader, testat övningar med fria vikter.

Högintensiv träning
Är du nyfiken på att lära dig mer om högintensiv träning? Vill du testa att köra ett riktigt intensivt träningspass med hög puls?
Rekommenderad bakgrund: Van vid tuff träning, fria vikter och öppen för att prova något nytt.

Gymband
Här får du möjlighet att lära dig grunderna i att träna med gymband.
Rekommenderad bakgrund: Du bör ha en viss träningsvana, men du behöver inte ha tränat med gymband tidigare.

Boll/bosu
Här får du möjlighet att lära dig grunderna i att träna med boll & bosu.
Rekommenderad bakgrund: Du bör ha en viss träningsvana, men du behöver inte ha tränat med boll & bosu tidigare.

Kettlebell
Lär dig träna funktionellt och varierat med ett enda redskap – kettlebell.

Skivstångsteknik
Lär dig grunderna i hur du styrketränar med skivstång. Vi går igenom moment som exempelvis lyft, frivändningar och stöt.
Rekommenderad bakgrund: Du bör ha viss vana av att ha tränat med skivstång tidigare.

Bouldering
Vill du lära dig att klättra? Inspiration Bouldering är ett pass med 6 personer där du tillsammans med en tränare lär dig grunder att klättra och får idéer till hur du kan använda klättring i din träning. Kanske är du helt ny eller redan testat klättring? Oavsett din nivå är passet något för dig som vill nå nya höjder! Vi tränar bål, armar, rygg, greppstyrka, koordination, balans och fokus.

Gym Tonår
För dig som är tonåring och vill få ett roligt träningsprogram i gymmet med god teknik i rörelser och övningar. Vi jobbar med helkroppstänk för att bygga upp stabilitet, rörlighet och koordination innan vi lägger på högre belastningar.

Cardio Mix

Cardio mix är ett gruppträningspass som innehåller, och inspirerar till, kreativ och energifull konditionsträning på cardiomaskiner. Träningsupplevelsen i Cardio mix är glad, energifull och peppande. Tempot är högt, det känns svettigt och ösigt. Träningsintensiteten är tillåtande, det finns möjlighet att träna på sin egen nivå, både köra lite lugnare och att utmana rejält. Teamkänslan och energin känns i gruppen. Vi använder oss av alla våra Cardiomaskiner; löpband, crosstrainers, roddmaskiner och stakmaskiner. För dig som vill ha utvecklande och energifull konditionsträning tillsammans med andra i en liten grupp.

LunchFys

Fysträning i grupp
Här får du utmana din styrka, stabilitet och uthållighet med funktionella övningar för hela kroppen.
Sportig träning i stationer med mycket teamkänsla och energi. Passet kan köras i salen eller på gymmet beroende på dagens upplägg.
Viss tränings vana är att föredra men övningarna kan även anpassas till nybörjare.

Cirkelgym

Cirkelgym är ett gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika stationer/maskiner, under ledning av en instruktör. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av 16 övningar för hela kroppen. Träningen passar både för erfarna och oerfarna.

Rodd

Rodd är ett gruppass på roddmaskinerna, där du tränar din kondition. Benen jobbar med kraft och överkroppen engageras i varje drag. Tillsammans blir det en kraftfull men ändå skonsam totalövning. Utmana dig ordentligt eller ta det piano. Du väljer själv motstånd på din roddmaskin.

 

Gym-/multihallsträning för tonåringar

Är du 13-15 år kan du även träna i vårt gym/multihall. Medlems- och träningskort köper du tillsammans med målsman. Du behöver inte ha med dig en förälder när du tränar, men det dock finns fler fördelar att träna med en mamma eller pappa. Ni kan tillsammans se till att du tränar effektivt och skonsamt.

Läs mer om Träning för unga här >>

 


Utveckla din träning med en träningsinstruktion, Personlig Tränare eller kurs.

Träningsinstruktion

är en individuell träningstimme där du tillsammans med en av våra tränare lägger upp ett träningspass utefter dina erfarenheter, förmågor och mål.
Pris: 100 kr/tillfälle. Träningskort/medlemskap alt. giltig engångsbiljett krävs.
Bokas: Passet bokar du i receptionen.

Personlig Tränare – PT

Ibland är vi behov av det där lilla extra för att komma vidare. Eller för att komma igång. Och, framför allt, för att verkligen nå våra mål. Det där lilla extra är inte alltid så lätt att åstadkomma på egen hand, oavsett om det handlar om att komma igång med din träning eller för att genomföra ett långlopp. Ett bra sätt är då att ta hjälp av en personlig tränare för att hitta energi, motivation och framför allt rörelseglädje. Läs mer om PT-tjänsten här.

Kurser

>> Läs mer om våra kurser här

>> Kolla filmen ”Mange snackar gym”

 

 

 

IMG_0749  IMG_1171IMG_1170   IMG_1172

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 • Öppettider

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.0006.0006.0006.0006.0008.3008.30
  Sista inpassering20.4520.4520.4520.4519.1517.1519.45
  Stänger21.3021.3021.3021.3020.0018.0020.30
 • Barnpassning

  Välkommen att lämna dina barn hos oss på vår barnpassning, när du tränar. Vi har två tillfällen under veckan då vi har bemannad barnpassning.

  Bemannad barnpassning:

  Torsdagar kl. 17.00 - 20.00
  Lördagar kl. 09:45 - 12:45

facebook twitter