Rekrytering

Vi söker receptions- och barnpassningsvärdar, samt ledare!

Vill du utvecklas som person och inspirera andra till sund träning? Vår idé om den lustfyllda träningen omfattar hela besöket på Friskis&Svettis. Vi eftersträvar inte bara klanderfri service utan verkliga möten. Att mötas är lika viktigt som att träna.


Ideella receptionister och barnpassningsvärdar sökes

Gillar du möten & människor, och är en fena på service & sälj? Vill och kan du bidra några timmar var eller varannan helg, då är det dig vi vill ha! Vi behöver även utöka receptionsvärdstaben med värdar som kan bemanna andra tider än helger, så kom och var med även om en helgtid inte funkar för dig just nu.

Vi utökar nu även vårt team av barnpassningsvärdar för att täcka behovet de schemalagda passen måndagar, torsdagar och lördagar. Läs mer om det här.

Vi kommer att begära in utdrag från straffregistret från samtliga som rekryteras till uppdrag inom vår barnverksamhet.

Ledare för gruppträning och tränare till gym sökes

Ledare för gruppträning

Att vara gruppträningsledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Du har lust och känsla för musik och rörelse. Du har intresse för människors olika förutsättningar. Du har viljan och talangen att förmedla och inspirera till rörelseglädje.

Nu söker vi ledare till:

Cirklegym och cirkelgym soft för förmidagar, tidiga eftermiddag och sen kväll.
Cirkelfys och cirkelfys soft för förmidagar, tidiga eftermiddag och sen kväll.
Jympa soft till måndagar klockan 09:00
Flex soft till onsdagar 09:00
Familj där vuxna och barn, 2-6 år tränar tillsammans.
Junior, barn mellan 7-12 år tränar själva
Knatte, barn 5-7år tränar själva
Core & Core soft
Skivstång & skivstång soft
Box
Yoga, vardagar efter 19:00

Tränare i gym

Som tränare på Friskis&Svettis förmedlar du träningsglädje i gymmet. Du har bra egen teknik och känner dig hemma i gymmiljön. Du gillar mötet mellan människor i både små och stora grupper. Du är pedagogisk och har ett genuint intresse av träning i olika former. Du inspirerar och bidrar till en schyst stämning och kultur i gymmet. Som tränare kommer du att: hålla Inspirationspass, vara tillgängligtränare, ha individuella träningsinstruktioner. Vi är framförallt i behov av dig som är tillgänglig på fredagar och helger.

Vi söker dig:

 • Som Brinner för ungas träning
 • Är van att träna med fria vikter och skivstänger
 • Som gillar högintensivträning

 

Informationsmöte

Är du redo att ta steget? Första steget är att komma på ett infomöte. På infomötet får du veta allt om vad funkisuppdraget innebär. Och förstås får du möjlighet att ställa alla frågor du ev. har. Efter det känner du efter i magen hur det känns. Sen är det bara att hänga på rekryteringsprocessens olika steg. Nästa informationsmöte är den 29/1, intresserad? Fyll i intresseanmälan i receptionen eller skicka ett mejl till Towa

Här berättar Noor om hur kul det är att vara receptionsvärd på Friskis

>> Allt om rekryteringen hittar du här!

Redan funkis?

Du som redan är funkis i föreningen men söker till ett nytt uppdrag behöver inte gå på informationsmötet. Du anmäler dig direkt till Fas 2 – kolla in här.

Funkis – världens viktigaste uppdrag

Gemensamt för alla funkisuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Du har tiden, engagemanget och lusten, och ett inspirerande värdskap/ledarskap. Du har varit medlem minst 6 månader, känner till och gillar vår träning och delar våra värderingar.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 • Öppettider

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.0006.0006.0006.0006.0008.3008.30
  Sista inpassering20.4520.4520.4520.4519.1517.1519.45
  Stänger21.3021.3021.3021.3020.0018.0020.30
 • Barnpassning

  Välkommen att lämna dina barn hos oss på vår barnpassning, när du tränar. Vi har två tillfällen under veckan då vi har bemannad barnpassning.

  Bemannad barnpassning:

  Torsdagar jämna veckor kl. 17.00 – 20.00
  Lördagar kl. 10.00 – 13.00

facebook twitter