Rekrytering

Vi söker receptions- och barnpassningsvärdar, samt ledare!

Vill du utvecklas som person och inspirera andra till sund träning? Vår idé om den lustfyllda träningen omfattar hela besöket på Friskis&Svettis. Vi eftersträvar inte bara klanderfri service utan verkliga möten. Att mötas är lika viktigt som att träna.


Ideella receptionister och barnpassningsvärdar sökes

Gillar du möten & människor, och är en fena på service & sälj? Nu söker vi Receptionsvärdar, till alla våra öppettider.

Vi utökar nu även vårt team av barnpassningsvärdar, där vi söker barnvärdar till de befintliga passen på måndagar & torsdagar klockan 17:00-20:00, samt till vardagar klockan 08:30-11:30.

Vi kommer att begära in utdrag från straffregistret från samtliga som rekryteras till uppdrag inom vår barnverksamhet.

Tränare till gym sökes

Vi söker även tränare till gymmet.

Tränare i gym

Som tränare på Friskis&Svettis förmedlar du träningsglädje i gymmet. Du har bra egen teknik och känner dig hemma i gymmiljön. Du gillar mötet mellan människor i både små och stora grupper. Du är pedagogisk och har ett genuint intresse av träning i olika former. Du inspirerar och bidrar till en schyst stämning och kultur i gymmet. Som tränare kommer du att: hålla Inspirationspass, vara tillgänglig tränare och ha individuella träningsinstruktioner. Vi ser det som en fördel om du kan utföra ditt ideella uppdrag på fredagar och helger.

Vi söker dig:

 • Som Brinner för ungas träning
 • Är van att träna med fria vikter och skivstänger
 • Som gillar högintensivträning

 

Informationsmöte

Är du redo att ta steget? Första steget är att komma på en informationsträff den 3 april klockan 12:00 eller klockan 18:00. På infomötet får du veta allt om vad funkisuppdraget innebär. Och förstås får du möjlighet att ställa alla frågor du ev. har. Efter det känner du efter i magen hur det känns. Sen är det bara att hänga på rekryteringsprocessens olika steg.

Intresserad? Fyll i anmälan i receptionen eller skicka ett mejl till Towa. För att vi ska kunna förbereda så bra som möjligt är det viktigt att du i mejlet när du anmäler dig skriver: Namn, Personnummer, telefonnummer, Vad för funktionär du vill bli, vill du bli ledare -skriv då också vilken typ av träning du vill leda. Samt om du kommer på informationsträffen klockan 12:00 eller 18:00. Anmäl dig senast 29/3.

Här berättar Noor om hur kul det är att vara receptionsvärd på Friskis

>> Allt om rekryteringen hittar du här!

Redan funkis?

Du som redan är funkis i föreningen men söker till ett nytt uppdrag behöver inte gå på informationsträffen. Du anmäler dig direkt till Fas 2 – kolla in här.

Funkis – världens viktigaste uppdrag

Gemensamt för alla funkisuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Du har tiden, engagemanget och lusten, och ett inspirerande värdskap/ledarskap. Du har varit medlem minst 6 månader, känner till och gillar vår träning och delar våra värderingar.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 • Öppettider

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.0006.0006.0006.0006.0008.3008.30
  Sista inpassering20.4520.4520.4520.4519.1517.1519.45
  Stänger21.3021.3021.3021.3020.0018.0020.30
 • Barnpassning

  Välkommen att lämna dina barn hos oss på vår barnpassning, när du tränar. Vi har två tillfällen under veckan då vi har bemannad barnpassning.

  Bemannad barnpassning:

  Torsdagar kl. 17.00 - 20.00
  Lördagar kl. 09:45 - 12:45

facebook twitter